Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Netflix Heeft Een Nieuwe Film Aangekondigd Genaamd The Hunger Games The Ballad Of Songbirds And Snakes

Netflix heeft een nieuwe film aangekondigd genaamd 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'.

De film is een prequel op de populaire 'Hunger Games'-trilogie en zal het verhaal vertellen van een jonge Coriolanus Snow, die later de tiran van Panem wordt.

De film zal Liam Hemsworth spelen als een jonge Coriolanus Snow en Laura Dern als zijn mentor, Dr. Volumnia Gaul.

De film wordt geregisseerd door Francis Lawrence, die ook de drie vorige 'Hunger Games'-films regisseerde. De film is gepland om uit te komen op 17 november 2023.

De 'Hunger Games'-trilogie is een serie dystopische romans van Suzanne Collins. De boeken spelen zich af in een dystopische toekomst waar de natie Panem wordt geregeerd door het Capitool. Elk jaar dwingt het Capitool de districten van Panem om twee eerbetoonen te sturen, één jongen en één meisje, om deel te nemen aan de Hunger Games, een televisie-evenement waarbij de eerbetonen tot de dood vechten.

De 'Hunger Games'-trilogie is een wereldwijd succes en is aangepast tot vier films. De films hebben wereldwijd meer dan 2,9 miljard dollar opgebracht.

De nieuwe film, 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes', zal het verhaal vertellen van een jonge Coriolanus Snow, die later de tiran van Panem wordt. De film zal laten zien hoe Snow zijn macht verkreeg en hoe hij de wrede leider werd die we in de 'Hunger Games'-trilogie zien.

De film wordt geregisseerd door Francis Lawrence, die ook de drie vorige 'Hunger Games'-films regisseerde. De film is gepland om uit te komen op 17 november 2023.


Komentar